7 maart 2018

Hospitality management

In hospitality management heb ik ruime ervaring opgedaan zowel als lijnmanager en projectmanager. Graag zet ik mijn kennis in bij uw organisatie, bijvoorbeeld voor de volgende werkzaamheden.

Strategisch:

  • Ontwikkeling gastvrijheidsprogramma.

Tactisch:

  • Inzetten en begeleiden (interne) audit op gastvrijheid.
  • Begeleiding en regie veranderprogramma in gastvrijheid
  • Verzorgen van hospitality trainingen.
  • Mysteryvisits en advies in verbetering klantgerichtheid.
  • Meten medewerkerstevredenheid.
  • Coaching leidinggevenden in gastvrij leiderschap.
  • Assortiment -en prijs beleid horeca voorziening.
  • Verbetering of vernieuwing van voedingsconcepten.

Operationeel:

  • Inzet of vernieuwing van bedrijfskleding.
  • Vernieuwing catering -en voorzieningen en concepten eten en drinken.
  • Terugdringen voedselverspilling en verduurzamen assortiment eten en drinken.
  • Organisatie events zoals personeelsfeest, opening restaurant, kerstmarkt.
  • Inzetten verrassingskalender.

Met alle bovengenoemde vraagstukken heb ik ervaring en help ik graag uw organisatie!

Overig:

Sinds enige tijd ben ik vakjurylid bij de Misset Terras top 100.

Contact:

welkom@joycegroenewoud.nl

Tel. 06-14268415

Klik hier om terug te gaan naar de homepage